Yağanbaba İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Akılcılık ve bilime önem veren, dürüst, ahlaklı, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Yağanbaba İmam Hatip Ortaokulu olarak kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, araştıran, sorgulayan bilimsel veriler ışığında ilerlemeyi amaç edinmiş, çevreye duyarlı kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan, tüm değerleri hissederek yaşayan , Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı İNSAN yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: İl merkezinden okulumuza öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yaganbabaiho.meb.k12.tr

Adres - YAĞAN MAH. ŞAHİN SK. YAĞANBABA IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO: 6 KÖPRÜKÖY / ERZURUM

Yerleşim Yeri - Yağan Mahallesi Köprüköy ERZURUM

Ulaşım Sabah ve Akşam ders çıkışı öğretmen servisi mevcut olup, saat başı Hınıs araçları okulumuz yakınından geçmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 65 KM, İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM´DİR